Het is zover, de eerste (en misschien wel de belangrijkste) stap is gezet

Begin dit jaar diende ik mijn ontslag in. Mijn vaste baan als financieel medewerker stopte daardoor afgelopen vrijdag en daarnaast heb ik een weekendbaantje aangenomen als afwasser in een verzorgingshuis. Maar waarom?

Het klinkt natuurlijk niet echt als een vooruitgang; van een vast inkomen en uitzicht op een vast contract naar het schrobben van borden en pannen in het weekend.
Het is voor mij toch echt een vooruitgang omdat het me de mogelijkheid geeft om fulltime aan mezelf en aan Prowinst te werken.

Gisteren was m’n laatste werkdag en terwijl ik dit schrijf zit ik in de auto naar Frankrijk om een weekje te gaan skien.
3 dagen na terugkomst vertrek ik alweer naar San Diego, om de Traffic & Conversion Summit bij te wonen (en een roadtrip te maken met mijn vader).

Het is nog steeds onwerkelijk dat ik me vanaf nu volledig kan richten op de groei van Prowinst en natuurlijk de groei van mijn kennis.

Anderen stellen me vaak de vraag, “Wat als het je niet lukt?” (Of een variant hierop).
Waarop ik dan een zelfde soort antwoord geef.
“Het is niet de vraag OF maar WANNEER het lukt, want ik zal door blijven gaan tot ik ben waar ik wil zijn.”

Het idee dat ik dit zal posten waar iedereen het kan lezen is voor mij spannend en motiverend tegelijk.
Nu weten ook andere welke belofte ik (aan mezelf) heb gedaan.
Want hier staat het nu. Zwart op wit. Nog meer redenen om er iets moois van te maken.

Ik ga nu genieten van m’n vakantie(s) en daarna hard aan de bak. Dit betekent dat er de komende tijd veel zal gaan gebeuren op Prowinst.nl. Wil je me volgen en van alle komende gebeurtenissen op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op m’n mailinglijst & ontvang mijn gratis e-book
Schrijf je in en pak een gratis download mee

 

Foto update; ik ben er!

You may also like